Atriumfonden

Arkiv

Atriumfonden’s arkiv

22. marts 2020 | Atriumfonden

Ingen planner panik

Fordi flere af vores medarbejdere har haft problemer med at komme ind på Planner4You derhjemme (på computere, tablets og smartphones), har vi valgt at implementere et link til Planner4You på vores hjemmeside. Det har nemlig oftest været Planner 4You’s adresse, der har skabt problemer.

Linket kan du finde oppe i vores menu, under Log ind > Planner4You.

Mobil? Ingen begrænsning

Andre har fundet vejen på deres smartphones, men siger, at Planner4You’s mobil-udgave er “mangelfuld”. Dette er ikke korrekt. Der er fuldkommen de samme funktioner på mobilen, som der er på computere. Men(!) det som mange overser er, at mobil-udgaven har en pil i hver side, som åbner henholdsvis højre og – vigtigere endnu – venstre sidebar.

Det er nemlig i den venstre sidebar, hvor alle funktionerne ligger.

Vi håber, at dette hjælper dig.

28. februar 2020 | Uddannelse

Vi lærer bare så meget!

I ATRIUMFONDEN tager vi altid en stor ære i kontinuerligt at uddanne vores medarbejdere — og ikke kun de fastansatte, men også vores vikarer. Dette gør vi for at klæde vores ansatte bedst muligt på til de opgaver­, som de kan stå over for.

Eksempelvis har vi pt. medarbejdere igang på “KRAP”-uddannelse.

Derudover har vi lige haft medarbejdere på kurset “Medvirken ved medicinadministration” på SOSU Nykøbing Falster, som alle bestod.

Hjælp os til at blive endnu klogere!

Vi forsøger altid at have fingeren på pulsen i henhold til videre kompetencegivende uddannelser og kurser. Det hænder — ikke tit — men det hænder, at noget flyver under vores radar.

Har du hørt noget?

Så hvis du har hørt om et kursus, som vi i vores hverdag, kunne drive nytte af, hører vi selvfølgelig gerne fra dig på post@atriumfonden.dk.

Nyheder