ATRIUMFONDEN

Cookies- og privatlivspolitik

PRIVATLIV

Udgiver

Websitet ejes og udgives af:

ATRIUMFONDEN

Skovvænget 13A
DK-4862 Guldborg

Tlf.: 54 77 00 30
Email: post@atriumfonden.dk

Privatlivspolitik

Jf. er vi forpligtet i vores privatlivspolitik, at delagtiggøre dig i en række oplysninger, når du bruger Atriumfonden.dk. Her indsamles der nemlig en række oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de evt. annoncer, der måtte vises på siden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade yderligere brug af vores hjemmeside. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles og deres formål. 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker ved alm. tilgang af indhold hjemmesiden.

Udover de herunder beskrevet oplysninger, indsamles der intet, som du ikke selv oplyser os om — eks. ved deling af evt. jobansøgning.

Generelt om personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Et unikt ID
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon
  • Din IP-adresse
  • Geografisk placering, og
  • “Interesser” (hvilke sider du klikker på).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med vores kontaktside.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil anvender vi Navn og e-mail adresse til at svare på eventuel kontakt, du skaber.

Formål

Oplysningerne bruges til:

  • At give dig den bedst mulige oplevelse på hjemmesiden.
  • At leverer den bedste service,når vi modtager kontaktanmodninger.
  • At administrere nyhedsbreve, kampagner, undersøgelser eller sidefunktioner.
  • At følge op, når vi har talte med dig f.eks. e-mail eller telefon henvendelser.
  • Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi vil ikke behandle dine personligoplysninger til andre formål end de nævnte uden først at indhente et udtrykkeligt samtykke fra dig. Ved viderebehandling til et andet formål, vil der oplyses, præcist hvad formålet er, samt andre relevante oplysninger.

Brug og sletning

Vi indhenter kun de personoplysninger, som vi har behov for, og vi behandler dem kun i det omfang og kun i det tidsrum, som er nødvendigt for at opfylde de nævnte formål med behandling.

Vi opbevarer dine personoplysninger kun i det tidsrum, som er nødvendigt, og de slettes permanent straks vi ikke længere skal anvende dem med mindre andet aftales særskilt med dig.

Ansøgninger som du sender til os via e-mail, gemmes i 6 måneder, hvorefter disse slettes.

Databeskyttelse og sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

  • Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikrede netværk og er kun tilgængelige for et stærkt begrænset antal personer, med særlige adgangsrettigheder til vores system. Disse personer er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige. For altid.
  • Alle transaktioner behandles via en gatewayudbyder og lagres eller behandles ikke på vores servere.

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af din personoplysninger har du følgende rettigheder:

  • Hvis retsgrundlaget for behandlingen er et samtykke, har du, indtil behandlingen afsluttes eller dine personoplysninger slettes, ret til at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, som vi allerede har foretaget, som er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen
  • Du har ret til at anmode hjemmesidens administrator om indsigt i de personoplysninger, vi har og behandler om dig
  • Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger forkert eller misvisende oplysninger eller sletter dine personoplysninger.
  • Du ret til at begrænse vores muligheder for at behandle dine personoplysning eller til at gøre indsigelse mod behandlingen.
  • Du er berettiget til at få de personoplysninger, vi har registeret om dig udleveret personligt i et nemt læseligt og brugbart format. Du er også berettiget til at anmode om, at få dine personoplysninger overdraget til en anden modtager uden omkostninger for dig.

Hvis du vil gøre nogen af dine rettigheder gældende kan du fremsende en anmodning herom til vores dataansvarlig på følgende måde:

Via e-mail til: post@atriumfonden.dk

eller på tlf.: 54 77 00 30

Hvis vi modtager en henvendelse fra dig over telefon, hvor du anmoder om udlevering af oplysninger m.m., vil vi bede dig om at legitimere dig med billede-ID med navn og adresse, for at være sikkert på, at vi udlevere oplysningerne til den rigtige person og det rigtige sted. Dette kan eftersendes med post.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til post@atriumfonden.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookiepolitik

Cookies er små tekstfiler, som en hjemmeside eller dennes tjenesteudbyder overfører og gemmes til din computers harddisk via din Internetbrowser (hvis du tillader det), mobil eller tilsvarende. Den har det formål, at gøre det muligt for hjemmesidens eller tjenesteudbyderens systemer at genkende din browser og registrere og huske visse oplysninger, indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. en virus.

Hvad bruger vi dem til?

Vi bruger f.eks. cookies til at hjælpe os med at huske tidligere indstillinger for hjemmesiden, så som at forstå dine præferencer baseret på tidligere eller nuværende aktivitet på vores hjemmeside. Dette gør, at vi bedre kan tilpasse og forbedre vores indhold og tjenester på hjemmesiden.

Vi bruger også cookies til at hjælpe os med at kompilere aggregerede data om sidetrafik og -interaktion, så vi kan tilbyde bedre oplevelser og værktøjer i fremtiden.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan tilgå.

Cookies fra tredjeparter

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der omfatter:

  • Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her
.